Sunce je izašlo za Shakirine fanove , ali posebno za pobjednike natječaja na Univision.com koji su sudjelovali na turneji u tom gradu, ali ne samo kao dio publike već kao dio koncerta. Sedmero pobjednika natječaja imalo je prilike plesati sa Shakirom na pozornici za vrijeme trajanja pjesme
"Waka Waka".
Ples, energija, samozadovoljstvo i puno interakcije i zajedništva sa fanovima je ono što je okarakteriziralo prvi koncert ove turneje i kao što kaže pjesma, Shakira je "poludila" za svojim fanovima. Ali također i oni su poludjeli od sreće, a pogotovo pobjenici natječaja kojima je ovo bio nezaboravljiv doživljaj, djeleći pozornicu sa svojim idolom.
Nakon kašnjenja od gotovo sat vremena, svjetla Bell Centra su se zagasila najavljivajući dolazak Shakire, koja je ovoga puta odlučila napraviti potpuno drukčiji početak, te se pojavila u jednom uglu arene. Obučena u haljinu poput vjenčanice , Shakira je šetala među publikom dok je pjevala
"Pienso en ti". Nakon što je to odpjevala Shakira je skinula vjenčanicu i odjenula sexy zlatni top i crne uske hlače.
"Dobra večer, Montreal! Kako je moj narod ?" Pozdravivši publiku i dodavši :
"Jako ste bučni. To mi se sviđa! Želim vam da se dobro provedete. Ovdje sam da vam udovoljim. Ovu noć sam potpuno vaša!". Nakon što je to rekla počela je pjevati "
Te dejo Madrid",
"Whenever Wherever" i
"Inevitable".
Scenografija je bila vrlo jednostavna: Jedan ogroman zaslon iza nje, dva manja ekrana sa strane, jako dobar set svjetla, pista i to je to. Kao da je namjera bila privući pažnju isključivo na glazbu, ples i inerakciju. I to joj je uspjelo. Na akustičnom djelu pratio ju je perkusionist i dva gitarista; odpjevala je pjesme
"La Despedida" i
"Nothing elese matters". Dalje je nastavila hitovima
"La Tortura", "Ciega Sordomuda", "Underneath Your Clothes", "Las De La Intuicion" i
"She Wolf". Uključila je i nekoliko pjesama sa svog novog albuma na španjolskom
"Sale El Sol"; "Loca", "Gordita", "Sale El Sol". Nakon 90minuta koncerta Shakira se oprostila kako bi se vratila i otpjevala još tri pjesme ; "
Antes De Las Seis", "Hips don't Lie" i poznatu
"Waka Waka"Ako želite pogledati slike sa ovog koncerta , učinite to klikom
OVDJE, a ako želite pogledati videe sa koncerta posjetite naš podforum
"Sale El Sol" turneja - videi . Također donosimo vam i tracklistu pjesama koje je pjevala tijekom showa :
01-Pienso en Ti
02-Why Wait
03-Te Dejo Madrid
04-Si Te Vas
05-Intro + Whenever Wherever
06-Inevitable
07-Nothing Else matters
08-La Despedida
09-Intro (Baila con Brendan Buckley + Gypsy)
10-La Tortura
11-Ciega, Sordomuda
12-Underneath Your Clothes
13-Gordita
14-Sale el Sol
15-Pure Intuition
16-Loca (Inglés)
17-She Wolf
18-Ojos Asi
19-Antes de las Seis
20-Hips Dont Lie
21-Waka Waka