Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobrodoli na prvi hrvatski forum o Shakiri! Ovdje moete saznati najnovije vijesti o Shakiri, vidjeti galeriju slika i videa, te download različitih videa i audia! registrirajte se i uivajte ! :)
Broj postova : 2109 Age : 30 Location : Zagreb Registration date : 24.11.2007
Naslov: ShakiraMedia: Intervju sa Brendanom Buckleyem sub 18 ruj 2010, 15:49
ShakiraMedia je konacno dobila priliku porazgovarati sa Shakirinim bubnjarom, Brendanom Buckleyem, tijekom putovanja benda na probu u Kanadu. Koristeci neka pitanja postavljena od strane fanova bili smo u mogucnosti sastaviti neformalan intervju te razgovarati s Brendanom za vrijeme proba za Sale el sol turneju.
Kakvo je bilo tvoje iskustvo raditi sa Shakirom tijekom snimanja Sale el Sol albuma? Na albumu se nalazi pjesma naziva 'Mariposas' (Leptirice) i ja sam svirao bubnjeve za tu pjesmu. Sjecam se da sam na toj pjesmi radio sa Albertom Menendezom u Shakirinom studiu u Punda del Este ( Urugvaj). Atmosfera je bila vrlo opustajuca i ugodna.
Kako i gdje si prvi put upoznao Shakiru? Upoznao sam Shakiru prije 12 godina u glazbenom studiju ' Crescent Moon' u Miamiu (Florida) . Bio sam pozvan da sviram bubnjeve za pjesmu 'Donde estan los ladrones'. Od tada radimo zajedno.