Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPortalPretražnikLatest imagesLoginRegistracija
Dobrodošli na prvi hrvatski forum o Shakiri! Ovdje možete saznati najnovije vijesti o Shakiri, vidjeti galeriju slika i videa, te download različitih videa i audia! registrirajte se i uživajte ! :)

ShakiraMedia: Intervju sa Brendanom Buckleyem

Go down 
Autor/icaPoruka
shakira_isabel
Admin
Admin
shakira_isabel

Female Broj postova : 2109
Registration date : 24.11.2007

ShakiraMedia: Intervju sa Brendanom Buckleyem Empty
PostajNaslov: ShakiraMedia: Intervju sa Brendanom Buckleyem   ShakiraMedia: Intervju sa Brendanom Buckleyem Emptysub 18 ruj 2010, 15:49

ShakiraMedia je konacno dobila priliku porazgovarati sa Shakirinim bubnjarom, Brendanom Buckleyem, tijekom putovanja benda na probu u Kanadu. Koristeci neka pitanja postavljena od strane fanova bili smo u mogucnosti sastaviti neformalan intervju te razgovarati s Brendanom za vrijeme proba za Sale el sol turneju.

ShakiraMedia: Intervju sa Brendanom Buckleyem 0081p

Kakvo je bilo tvoje iskustvo raditi sa Shakirom tijekom snimanja Sale el Sol albuma?
Na albumu se nalazi pjesma naziva 'Mariposas' (Leptirice) i ja sam svirao bubnjeve za tu pjesmu. Sjecam se da sam na toj pjesmi radio sa Albertom Menendezom u Shakirinom studiu u Punda del Este ( Urugvaj). Atmosfera je bila vrlo opustajuca i ugodna.

Kako i gdje si prvi put upoznao Shakiru?
Upoznao sam Shakiru prije 12 godina u glazbenom studiju ' Crescent Moon' u Miamiu (Florida) . Bio sam pozvan da sviram bubnjeve za pjesmu 'Donde estan los ladrones'. Od tada radimo zajedno.

Ostatak ekskluzivnog intervjua procitajte OVDJE

Izvor: ShakiraMedia
[Vrh] Go down

ShakiraMedia: Intervju sa Brendanom Buckleyem
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Intervju za VH1
» 'El gordo y la flaca' intervju
» Today Show intervju
» Shakira * intervju za Escandalo TV